Maaltijden

Welkom bij Quelderhuys. Op deze pagina kun je informatie en opwarminstructies van de bedrijfsmaaltijden terugvinden. Bestellen van de maaltijden gebeurt centraal per bedrijf.

De maaltijden hebben een houdbaarheid van 3 dagen.

Tenzij anders aangegeven gelden voor de maaltijden de volgende opwarminstructies:

Magnetron 750W +/- 5:30m
Magnetron 1000W +/- 4:30m
Oven 170 graden +/- 9:00m

week 12

Maandag 20 maart
Bloemkool schotel. (Rundvlees)

Dinsdag 21 maart
Chili con carne met rijst. (Rundvlees)

Woensdag 22 maart
Wrapsalon. (Varkensvlees)

Donderdag 23 maart
Aardappelwedges met rode boontjes en een rundersaucijs. (Rundvlees)

Vrijdag 24 maart
Nasi met kipsaté. (Kippenvlees)

Zaterdag 25 maart
Zuurkool stamppot met een speklap. (Varkensvlees)

Zondag 26 maart
Pasta met roomsaus. (Varkensvlees)

week 13

Maandag 27 maart
Lamscurry met rijst. (Lamsvlees)

Dinsdag 28 maart
Rode kool met aardappelpuree en een slavink. (Varkensvlees)

Woensdag 29 maart
Pasta Bolognese. (Rundvlees)

Donderdag 30 maart
Gebakken aardappeltjes met broccoli en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)

Vrijdag 31 maart
Kip Piri Piri met rijst. (Kippenvlees)

Zaterdag 1 april
Speklapje met gekookte aardappelen en spinazie. (Varkensvlees)

Zondag 2 april
Roti. (Kippenvlees)