Eetlokaal

Quelderhuys

Drink een Texelse koffie met gebak uit eigen keuken en geniet je van een heerlijk ontbijt of lunch in een ontspannende atmosfeer. Zoals de kwelder onder invloed van het getij door afzettingen uit het water is ontstaan op de grens van land en zee dankt Quelderhuys zijn bestaan aan de eilandproducten die op de stroom van de seizoenen geleverd worden

Ontspannen genieten

Quelderhuys GALLERIJ

Duurzame

Qualiteiten

We maken zoveel mogelijk gebruik van lokaal geteeld voedsel en geven nieuwe waarde aan overtallige producten die anders in de reststroom terecht zouden komen.

Bij alle gerechten kun je vlees in verschillende varianten toevoegen, de basis van de maaltijden in Quelderhuys is vegetarisch. Op de versafdeling vind je diverse lokale producten, in huis bereide take-away maaltijden of een verspakket om zelf klaar te maken. Verder hebben we een winkelgedeelte met een leuk assortiment Texelse producten.

vacatures

Qansen

Chef afwas

Je pensioen of je zakgeld een beetje aanvullen? Het maakt ons niet uit hoe oud je bent.

Creatief keukenbrein

In onze keuken kunnen we altijd iemand gebruiken die het leuk vind om nieuwe voedselconcepten in te vullen.

Quelderhuys is in de middag en  avond beschikbaar voor besloten evenementen. Denk hierbij aan private dining in een intieme sfeer, vergaderen in een ontspannende omgeving of bedrijfspresentaties voor een select gezelschap. Neem gerust contact met ons op, we denken graag mee over de mogelijkheden.

Ervaar de

Mogelijkheden bij Q