In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten.
Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies: Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
week 41
Maandag 7 oktober Stamppot boerenkool met rookworst.
Dinsdag 8 oktober Aardappelwedges met kiprollade en spruitjes.
Woensdag 9 oktober Spaanse gehaktballen met pasta.
Donderdag 10 oktober Aardappelgratin met sperziebonen en een speklap.
Vrijdag 11 & zaterdag 12 oktober Foe yung hai met nasi.
Zondag 13 oktober Mac and cheese.
week 42
Maandag 14 oktober Pasta pesto met kip.
Dinsdag 15 oktober Hutspot met rookworst.
Woensdag 16 oktober Kip Tandoori.
Donderdag 17 oktober Zuurkool schotel.
Vrijdag 18 & zaterdag 19 oktober Kapsalon 2.0
Zondag 20 oktober Pommes dauphine met andijvie en een gehaktbal.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok