Maaltijden

In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten. 

Heb je interesse in onze service?
We vertellen graag over de mogelijkheden.

Algemene opwarminstructies:
Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten
Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten

week 50

Maandag 9 december
Krieltjes met broccoli en een slavink.

Dinsdag 10 december
Chili con carne.

Woensdag 11 december
Ovenschotel met prei en gehakt.

Donderdag 12 december
Pasta Bolognese

Vrijdag 13 & zaterdag 14 december
Nasi met kipsaté.

Zondag 15 december
Boerenkool met rookworst.

week 51

Maandag 16 december
Lasagna.

Dinsdag 17 december
Kip piri piri.

Woensdag 18 december
Rode kool met aardappelpuree en een boomstammetje.

Donderdag 19 december
Pasta Pesto.

Vrijdag 20 & zaterdag 21 december
Aardappelwedges met wokgroente en een gehaktbal.

Zondag 22 december
Zuurkoolstamppot met een speklap.

week 52

Maandag 23 december
Foe Yong Hai.

Dinsdag 24 december
Krieltjes met bloemkool en een saucijs.

Woensdag 25 december
Zoete aardappel met courgette en een kipdrumstick.

Donderdag 26 december
Pommes duchesse met sperziebonen en een cordon bleu.

Vrijdag 27 & zaterdag 28 december
Rijst met curry.

Zondag 29 december
Andijviestamppot met een speklap.

week 1

Maandag 30 december
Runderstoof met aardappeltjes.

Dinsdag 31 december
Pasta met spinazie en mozzarella.

Woensdag 1 januari
Kip kerrie met rijst.

Donderdag 2 januari
Aardappelwedges met wokgroente en een slavink.

Vrijdag 3 & zaterdag 4 januari
Chili con carne.

Zondag 5 januari
Shoarma schotel.