Maaltijden

In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten. 

Heb je interesse in onze service?
We vertellen graag over de mogelijkheden.

Algemene opwarminstructies:
Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten
Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten

week 13

Maandag 25 maart
Gevulde kipfilet met aardappel wedges en rode biet.

Dinsdag 26 maart
Chili con carne met rijst. (Rundvlees)

Woensdag 27 maart
Pasta met Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. (Rundvlees)

Donderdag 28 maart
Wrapsalon. (Varkensvlees)

Vrijdag 29 & zaterdag 30 maart
Kip piri piri met rijst.

Zondag 31 maart
Eiermie met kipsaté.

week 14

Maandag 1 april
Pasta met ham en roomsaus.

Dinsdag 2 april
Aardappelpuree met geglaceerde worteltjes en kiprollade.

Woensdag 3 april
Spruitjes met een gehaktbal, aardappelwedges en satesaus. (Rund- en varkensvlees)

Donderdag 4 april
Krieltjes met sperciebonen en een speklap. (Varkensvlees)

Vrijdag 5 & zaterdag 6 april
Kip kerrie met rijst.

Zondag 7 april
Gevulde puntpaprika met couscous.