In de keuken van Quelderhuys maken we maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar in de avond gewerkt wordt, voor in de lokale supermarkt en voor tijdelijke (bouw-) projecten. Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies:
Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten
Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
Maandag 29 mei
Ovenschotel. (Rundvlees)
Dinsdag 30 mei
Goulash met aardappelpuree. (Rundvlees)
Woensdag 31 mei
Kip kerrie met rijst. (Kippenvlees)
Donderdag 1 juni
Pasta Napolitana. (Rundvlees)
Vrijdag 2 juni
Bami pangang. (Varkensvlees)
Zaterdag 3 juni
Gebakken aardappelen met koolraap en een slavink. (Rund- en varkensvlees)
Zondag 4 juni
Teriyaki met eiermie. (Kippenvlees)
Maandag 5 juni
Aardappel gratin met roerbakgroenten en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)
Dinsdag 6 juni
Chili con carne. (Rundvlees)
Woensdag 7 juni
Pasta Bolognese. (Rundvlees)
Donderdag 8 juni
Mexicaanse wrap. (Rundvlees)
Vrijdag 9 juni
Kip Piri Piri. (Kippenvlees)
Zaterdag 10 juni
Bloemkool met speklap en een puree. (Varkensvlees)
Zondag 11 juni
Roti. (Kippenvlees)