In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten.
Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies: Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
week 39
Maandag 25 september Aardappelgratin met rode biet en saucijs. (Varkensvlees)
Dinsdag 26 september Pasta Bolognese. (Rundvlees)
Woensdag 27 september Runderstoof met aardappelpuree en rode kool.
Donderdag 28 september Kapsalon 2.0 (Varkensvlees)
Vrijdag 29 september Nasi met kipsaté.
Zaterdag 30 september Aardappelwedges met speciebonen en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)
Zondag 1 oktober Lamscurry met rijst.
week 40
Maandag 2 oktober Bami met kipsaté
Dinsdag 3 oktober Lasagne. (Rundvlees)
Woensdag 4 oktober Goulash met aardappelpuree. (Rundvlees)
Donderdag 5 oktober Kip kerrie met rijst.
Vrijdag 6 oktober Pasta met roomsaus en spekjes.
Zaterdag 7 oktober Aardappelwedges met broccoli en een saucijs. (Varkensvlees)