Maaltijden

In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten. 

Heb je interesse in onze service?
We vertellen graag over de mogelijkheden.

Algemene opwarminstructies:
Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten
Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten

week 39

Maandag 25 september
Aardappelgratin met rode biet en saucijs. (Varkensvlees)

Dinsdag 26 september
Pasta Bolognese. (Rundvlees)

Woensdag 27 september
Runderstoof met aardappelpuree en rode kool.

Donderdag 28 september
Kapsalon 2.0 (Varkensvlees)

Vrijdag 29 september
Nasi met kipsaté.

Zaterdag 30 september
Aardappelwedges met speciebonen en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)

Zondag 1 oktober
Lamscurry met rijst.

week 40

Maandag 2 oktober
Bami met kipsaté

Dinsdag 3 oktober
Lasagne. (Rundvlees)

Woensdag 4 oktober
Goulash met aardappelpuree. (Rundvlees)

Donderdag 5 oktober
Kip kerrie met rijst.

Vrijdag 6 oktober
Pasta met roomsaus en spekjes.

Zaterdag 7 oktober
Aardappelwedges met broccoli en een saucijs. (Varkensvlees)

Zondag 8 oktober
Chili con carne. (Rundvlees)