In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten.
Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies: Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
week 47
Maandag 18 november Kip Tandoori.
Dinsdag 19 november Zuurkool stamppot met spek.
Woensdag 20 november Pasta met spinazie & mozzarella.
Donderdag 21 november Krieltjes met bloemkool en rollade.
Vrijdag 22 & zaterdag 23 november Kapsalon 2.0
Zondag 24 november Pommes Dauphine met spruiten en een slavink.
week 48
Maandag 25 november Kokosrijst met kip.
Dinsdag 26 november Lasagna Bolognese.
Woensdag 27 november Stamppot andijvie met een speklap.
Donderdag 28 november Krieltjes met spruiten en cordon bleu.
Vrijdag 29 & zaterdag 30 november Bami met kipsaté.
Zondag 1 december Aardappel wedges met broccoli en een boomstammetje.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok