Maaltijden

In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten. 

Heb je interesse in onze service?
We vertellen graag over de mogelijkheden.

Algemene opwarminstructies:
Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten
Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten

week 17

Maandag 22 april
Gevulde kipfilet met aardappelpuree en spinazie.

Dinsdag 23 april
Pasta met roomsaus en spekjes. (Varkensvlees)

Woensdag 24 april
Aardappelwedges met sperzieboontjes en een speklap. (Varkensvlees)

Donderdag 25 april
Krieltjes met bloemkool en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)

Vrijdag 26 & zaterdag 27 april
Nasi met kipsaté.

Zondag 28 april
Wrapsalon. (Varkensvlees)

week 18

Maandag 29 april
Pasta met Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. (Rundvlees)

Dinsdag 30 april
Kip curry met rijst.

Woensdag 1 mei
Krieltjes met bloemkool en een saucijs. (Varkensvlees)

Donderdag 2 mei
Aardappelpuree met roerbakgroente en een slavink. (Varkensvlees)

Vrijdag 3 & zaterdag 4 mei
Kip piri piri met rijst.

Zondag 5 mei
Preischotel. (Rundvlees)