In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten.
Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies: Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
week 13
Maandag 25 maart Gevulde kipfilet met aardappel wedges en rode biet.
Dinsdag 26 maart Chili con carne met rijst. (Rundvlees)
Woensdag 27 maart Pasta met Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. (Rundvlees)
Donderdag 28 maart Wrapsalon. (Varkensvlees)
Vrijdag 29 & zaterdag 30 maart Kip piri piri met rijst.
Zondag 31 maart Eiermie met kipsaté.
week 14
Maandag 1 april Pasta met ham en roomsaus.
Dinsdag 2 april Aardappelpuree met geglaceerde worteltjes en kiprollade.
Woensdag 3 april Spruitjes met een gehaktbal, aardappelwedges en satesaus. (Rund- en varkensvlees)
Donderdag 4 april Krieltjes met sperciebonen en een speklap. (Varkensvlees)
Vrijdag 5 & zaterdag 6 april Kip kerrie met rijst.