In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten.
Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies: Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
week 17
Maandag 22 april Gevulde kipfilet met aardappelpuree en spinazie.
Dinsdag 23 april Pasta met roomsaus en spekjes. (Varkensvlees)
Woensdag 24 april Aardappelwedges met sperzieboontjes en een speklap. (Varkensvlees)
Donderdag 25 april Krieltjes met bloemkool en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)
Vrijdag 26 & zaterdag 27 april Nasi met kipsaté.
Zondag 28 april Wrapsalon. (Varkensvlees)
week 18
Maandag 29 april Pasta met Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. (Rundvlees)
Dinsdag 30 april Kip curry met rijst.
Woensdag 1 mei Krieltjes met bloemkool en een saucijs. (Varkensvlees)
Donderdag 2 mei Aardappelpuree met roerbakgroente en een slavink. (Varkensvlees)
Vrijdag 3 & zaterdag 4 mei Kip piri piri met rijst.