Maaltijden

In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten. 

Heb je interesse in onze service?
We vertellen graag over de mogelijkheden.

Algemene opwarminstructies:
Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten
Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten

week 16

Maandag 15 april
Lasagne Bolognese.  (Rundvlees)

Dinsdag 16 april
Chili con carne met rijst. (Rundvlees)

Woensdag 17 april
Pasta pesto met kip.

Donderdag 18 april
Aardappel wedges met rode biet en drumsticks. (Kippenvlees)

Vrijdag 19 & zaterdag 20 april
Spare ribs met aardappelgratin en groene salade. (Varkensvlees)

Zondag 21 april
Pasta Napolitana.

week 17

Maandag 22 april
Gevulde kipfilet met aardappelpuree en spinazie.

Dinsdag 23 april
Pasta met roomsaus en spekjes. (Varkensvlees)

Woensdag 24 april
Aardappelwedges met sperzieboontjes en een speklap. (Varkensvlees)

Donderdag 25 april
Krieltjes met bloemkool en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)

Vrijdag 26 & zaterdag 27 april
Nasi met kipsaté.

Zondag 28 april
Wrapsalon. (Varkensvlees)