In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten.
Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies: Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
week 16
Maandag 15 april Lasagne Bolognese. (Rundvlees)
Dinsdag 16 april Chili con carne met rijst. (Rundvlees)
Woensdag 17 april Pasta pesto met kip.
Donderdag 18 april Aardappel wedges met rode biet en drumsticks. (Kippenvlees)
Vrijdag 19 & zaterdag 20 april Spare ribs met aardappelgratin en groene salade. (Varkensvlees)
Zondag 21 april Pasta Napolitana.
week 17
Maandag 22 april Gevulde kipfilet met aardappelpuree en spinazie.
Dinsdag 23 april Pasta met roomsaus en spekjes. (Varkensvlees)
Woensdag 24 april Aardappelwedges met sperzieboontjes en een speklap. (Varkensvlees)
Donderdag 25 april Krieltjes met bloemkool en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)