Maaltijden

In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten. 

Heb je interesse in onze service?
We vertellen graag over de mogelijkheden.

Algemene opwarminstructies:
Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten
Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten

week 18

Maandag 29 april
Pasta met Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. (Rundvlees)

Dinsdag 30 april
Kip curry met rijst.

Woensdag 1 mei
Krieltjes met bloemkool en een saucijs. (Varkensvlees)

Donderdag 2 mei
Aardappelpuree met roerbakgroente en een slavink. (Varkensvlees)

Vrijdag 3 & zaterdag 4 mei
Kip piri piri met rijst.

Zondag 5 mei
Preischotel. (Rundvlees)

week 19

Maandag 6 mei
Zoet-zure kip met rijst.

Dinsdag 7 mei
Pasta Bolognaise. (Rundvlees)

Woensdag 8 mei
Aardappelwedges met rode biet en kiprollade.

Donderdag 9 mei
Pasta met roomsaus en ham. (Varkensvlees)

Vrijdag 10 & zaterdag 11 mei
Fou young hai met nasi.

Zondag 12 mei
Aardappelpuree met spinazie en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)