In de keuken van Quelderhuys maken we verse maaltijden. Bijvoorbeeld voor bedrijven waar ook in de avond gewerkt wordt, de retail, zorgpersoneel, supermarkt medewerkers en bouwprojecten.
Heb je interesse in onze service? We vertellen graag over de mogelijkheden.
Algemene opwarminstructies: Magnetron 750W – ongeveer 5:30 minuten Oven 170 graden – ongeveer 9 minuten
week 18
Maandag 29 april Pasta met Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. (Rundvlees)
Dinsdag 30 april Kip curry met rijst.
Woensdag 1 mei Krieltjes met bloemkool en een saucijs. (Varkensvlees)
Donderdag 2 mei Aardappelpuree met roerbakgroente en een slavink. (Varkensvlees)
Vrijdag 3 & zaterdag 4 mei Kip piri piri met rijst.
Zondag 5 mei Preischotel. (Rundvlees)
week 19
Maandag 6 mei Zoet-zure kip met rijst.
Dinsdag 7 mei Pasta Bolognaise. (Rundvlees)
Woensdag 8 mei Aardappelwedges met rode biet en kiprollade.
Donderdag 9 mei Pasta met roomsaus en ham. (Varkensvlees)
Vrijdag 10 & zaterdag 11 mei Fou young hai met nasi.
Zondag 12 mei Aardappelpuree met spinazie en een gehaktbal. (Rund- en varkensvlees)